Fysisk og medlemsmøte 8. februar

Fysisk og medlemsmøte 8. februar

18.01.22 11:46 av Svenn Erik Forsstrøm

Vi starter året med å invitere til medlemsmøte 8.februar om Seiling i hardt vær! Vi planlegger for både fysisk og digitalt møte. Vi har fått den erfarne seileren, fotografen, skribenten og forfatteren Magne Klann til å fortelle om hvordan vi best mulig forbereder båt, seil og mannskap for hardværseiling og håndterer forholdene.

Les mer
Vervekampanje

Vervekampanje

02.07.21 10:46 av Svenn Erik Forsstrøm

Båtmarkedet koker om dagen og vi antar at det er mange nye eiere av Bavaria seilbåter der ute. Vi i Norsk Bavaria Klubb ønsker derfor å invitere så mange Bavaria-eiere som mulig inn i vårt felleskap! Vi tilbyr fra 1.juli GRATIS medlemskap ut året for nye medlemmer.

Les mer
Bavariatreff Horten 2021

Bavariatreff Horten 2021

20.06.21 19:07 av Svenn Erik Forsstrøm

Vi har nok en gang gleden av å invitere til det tradisjonsrike Bavariatreffet, helgen 20. til 22. august. I år samles vi i idylliske Horten indre havn. Vi har reservert Sykehusbrygga ved Karljohansvern til oss, et sted vi har hatt mange treff tidligere. Treffet er en avslappet møteplass hvor vi kan inspirere hverandre med opplevelser og erfaringer og ha det hyggelig sammen. De siste årene har treffene samlet ca. 30 båter og 80 seilere i alle aldre.

Les mer