Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 25. september

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 25. september

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 09.09.23. Oppdatert 21.09.23.

E-post sendt ut til medlemmer 9.9.2023:

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 25. september. Møtet blir streamet slik at det også blir tilgjengelig på nett.  

For de fleste nærmer det seg ubønnhørlig sesongslutt og tidspunkt for å legge båten i vinteropplag. Temaet for møtet er:

                                                       Vinterklargjøring av båten

        

Uansett om man setter bort arbeidet eller ønsker å gjøre det selv, er det nyttig å lære av fagfolk, lytte til andres erfaringer og
få gode tips. Vi har tidligere hatt stor glede og nytte av å høre Jan Iverin gi grundige råd og tips om vedlikehold av av båten. Nå har han nok en gang tilbudt seg å dele sine erfaringer om vinterklargjøring.  Jan er styremedlem i klubben med ansvar for båtfaglige spørsmål. Med bred teknisk innsikt og lang erfaring fra egne båter, vil han gå gjennom viktige punkter for å forberede båt, motor og utrustning for vinteren.

Dette er en god anledning for å bli mer kjent med båten og tryggere på å gjøre ting selv. Du vil få en sjekkliste og et godt utgangspunkt for planlegging av innkjøp til vinterklargjøringen. For medlemmene i øst vil dette være en fin forberedelse til Bavariaklubbens handlekveld hos Maritim Båtutstyr, Slependen 27. september (egen invitasjon sendes om dette).


Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:10 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00.  Møtet 
streames på Youtube via lenken: https://www.youtube.com/@norskbavariaklubb/streams. Direktesendingen starter opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910.  Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS.  Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!

 

Med seilerhilsen


Styret

 

KNS - klubblokaler