Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 16. april 2024

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 16. april 2024

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 24.03.24. Oppdatert 16.04.24.

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 16. april. Møtet streames slik at det blir tilgjengelig på nettet for dem som ikke har anledning til å møte fysisk. 
Det er vår i luften og snart sesongstart. En herlig tid! Men først en det en del arbeid med å klargjøre båten. Temaet for møtet er:

                                                       Vårklargjøring og båtpuss

          

Uansett om man setter bort arbeidet eller ønsker å gjøre det selv, er det nyttig å lære av fagfolk, lytte til andres erfaringer og få tips. Nok en gang har Jan Iverin påtatt seg å dele sine kunnskaper og erfaringer med oss. Jan er styremedlem i klubben med ansvar for båtfaglige spørsmål. Med bred teknisk innsikt og lang erfaring fra egne båter vil Jan gå gjennom viktige punkter for å klargjøre båt, motor og utrustning.

Dette er en god anledning for å bli mer kjent med båten og tryggere på å gjøre ting selv. Du vil få en sjekkliste og et godt utgangspunkt for planlegging av innkjøp til vårpussen. For medlemmene i øst vil dette være en fin forberedelse til klubbens handlekveld hos Maritim Båtutstyr, Slependen dagen etter, den 17. april (egen invitasjon sendes om dette).

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:40. Foredraget med streaming starter kl.18:10 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00. Obs!: Det koster relativt mye å parkere på KNS sitt område. Det er imidlertid gratis å parkere i nederste del av Huk Aveny og tilstøtende veier. 

Møtet streames på Youtube via lenken: https://www.youtube.com/@norskbavariaklubb/streams.  Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910.  Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS.  Det er ingen påmelding.

 

OBS

Vi har, nok en gang, trøbbel med å streame til YouTube. Vi må bruke Teams. Her er link til Teamsmøte:

Delta i møtet nå

Møte-ID: 377 567 776 861

Passord: jt7xDj


 

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!  I mellomtiden ønsker vi alle en riktig god påske.

Med seilerhilsen

Programkomiteen

 

KNS - klubblokaler, Huk Avenue 1, Bygdøy. 

Temakveld april 2024 - JI - Vårklargjøring.pdf