Tur til båtmessen i Düsseldorf  i januar 2018?

Tur til båtmessen i Düsseldorf i januar 2018?

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 25.11.17. Oppdatert 27.11.17.
Kjære BAVARIA - venner!

Verdens største innendørs båtutstilling, Boot Düsseldorf arrangeres 20. - 28. januar 2018. Messen er en stor og livlig møteplass for alle som er interessert i båter, båtutstyr og vannsport i videste forstand.

Vi har registrert en interesse blant medlemmene for en tur til messen og vi forsøker med dette å få en oversikt over hvor mange som kan tenke seg en tur. Fra klubbens side legges det ikke opp til en organisert fellestur, men i samarbeid med Bavaria Båt Norge vil vi legge til rette for at Bavariaklubbens medlemmer blir godt ivaretatt i helgen 19. - 21. januar, både på messen og sosialt.        

Rammen for turen er tenkt som følger, men reise, opphold og aktiviteter tilpasses, bestilles og betales individuelt av den enkelte:

Fredag 19. januar:

  • Reise til Düsseldorf  
  • Innsjekking hotell
  • De som har lyst og anledning samles på en hyggelig pub/kro om kvelden.

Lørdag 20. januar:

  • Messedag
  • Vi inviteres til BAVARIA WORLD

I år blir utstillingen ekstra spesiell siden BAVARIA i tillegg til å presentere nyheter også fyller 40 år. BAVARIA YACHTS vil ha et utstillingsareal på mer enn 3500 kvadratmeter og presentere et produktsortiment bestående av 23 seilbåter, motorbåter og katamaraner. BAVARIA vil tilby mange andre aktiviteter, dele informasjon og tjenester rundt den maritime verden og BAVARIA verftet. Bavaria Båt Norge vil være representert. 

Seilbåter på standen vil være CR 34, CR 37 Style, CR 41, Style, Vision 42, C 57 og verdensnyheten C65. I tillegg lanseres 2 helt nye modeller som etter sigende kommer til å passe det norske markedet godt!

  • Det kan åpne seg en mulighet for å delta på VIP-aftenen, men vi har ikke oversikt over dette ennå. Uansett vil legge opp til at de som har lyst og anledning samles til middag på et hyggelig sted.

  Søndag 21. januar :

  • Mulighet for en messedag til!
  • Hjemreise

 
Vi tror dette kan bli en spennende og hyggelig opplevelse og håper det kan friste mange. Gi oss en tilbakemelding om interesse til medlem@bavariaklubben.no, helst senest søndag 26. november. Dette er ikke forpliktende, men vil gi oss en indikasjon for den videre planleggingen. Se vedlegg for info om noen fly - og hotellalternativer. Tidlig bekreftelse kan øke sjansene for å få plass på Bavaria Yacht's VIP-aften. Ved spørsmål, ta kontakt med undertegnede på tlf. 90113910. 

Med vennlig hilsen
Norsk Bavaria Klubb, i samarbeid med Bavaria Båt Norge AS
Svenn Erik Forsstrøm