Tilbud om Fritidsskipperkurs

Tilbud om Fritidsskipperkurs

Publisert av Karl Erik Stavik den 31.08.18.

Høsten og vinteren er en fin tid for å tilegne seg mer båt-kunnskap. Bavariaklubben har inngått samarbeid med Blommenholm Båtforening om å arrangere Fritidsskipperkurs. Kurset leder fram til Fritidsskipper D5L-sertifikat som gir rett til å føre norsk lystbåt med inntil 24 m. lengde i utvidet kystfart.

Kurset blir gjennomført med Oslo kystskipperskole som kursleverandør i Blommenholm Båtforenings lokaler på Blommenholm. Det vil gå over 27 kvelder, hver onsdag kl. 18.00 – 21.15 fra 10. oktober til 8. mai 2019. Båtforeningen har et romslig undervisningslokale i et maritimt miljø, og er enkelt tilgjengelig med tog/buss. Ingen bompenger for deltagere vest for Lysaker og gratis parkering.

Kurset er meget omfattende og er delt inn i 6 moduler som hver avsluttes med skriftlig eksamen:

  • Regelverk
  •  Navigasjon
  • Navigasjonsinstrumenter
  • Skipslære
  • Motorlære
  • Sikkerhet og førstehjelp

Både ferske og godt erfarne skippere vil ha mye å lære, og sertifikatet er nyttig å ha i forbindelse med leie av båt både i Norge og i utlandet.
  
Pris for hele kurset er NOK 13.500. I tillegg kommer eksamensavgifter med NOK 450 pr. eksamen. Merk at i vårt opplegg er også sikkerhets-modulen integrert i kursopplegget og inkludert i prisen (hos enkelte andre kursleverandører er dette ikke inkludert).


For spørsmål og påmelding, kontakt Karl Erik Stavik, tlf. 97165302 eller mail: kes@stavik.eu.