Teknisk båttreff indre Oslofjord 25. og 26. mai

Teknisk båttreff indre Oslofjord 25. og 26. mai

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 03.05.19.
Kjære Bavaria-medlem!

Vi inviterer til teknisk båttreff den 25. og 26. mai på Sonjabrygga v/ Henie Onstad Kunstsenter (øst i Solvikbukta, Blommenholm - se kart under).

Klubben stiller med lift både lørdag og søndag for egen sjekk av rigg og småarbeider (f.eks kontroll/skifte av Windex, lyspærer, giver til vindinstrument, etc.). Du betaler ikke noe for bruk av liften. Den vil være tilgjengelig lørdag kl. 10.00-17.00 og søndag kl. 10.00-16.00, og ønsket bruk av liften må bookes på forhånd ved påmelding - se under. 

I år har vi fått på plass følgende samarbeidspartnere på lørdagen:

Southern Cross Spars 

Daglig leder og rigger Didrik Godaker og en medarbeider være til stede hele dagen for råd og veiledning. Kl. 12:00 – 13:30 vil Didrik gjennomgå og vise sjekkpunkter og enkelt vedlikehold på stående og løpende rigg som vi selv regelmessig bør gjennomføre. Dette blir demonstrert på en Bavaria med rullestorseil. Lørdag vil butikken på Blommenholm Båtforening være åpen kl. 10:00-15:00 for salg av riggutstyr og tauverk.

Makspower

Johan F. Bruenech være til stede hele dagen for å gi råd og veiledning om batterier (særlig Lithium) og lading. Det vil da også være mulig å bestille batterier og ladeutstyr. Samarbeidsavtale med klubben.

Stangnes Marineservice
Øystein og Rune Stangnes være til stede hele dagen for råd og veiledning om båt- og motortekniske spørsmål. Samarbeidsavtale med klubben. 

CT-Marine

Butikken på Blommenholm Båtforening være åpen for salg av båtutstyr kl. 10:00 – 15:00, og de har lovet noen gode tilbud til oss.

Trykk på firmanavnene eller link til samarbeidsavtale med klubben for nærmere informasjon om tjenester og produkter disse selskapene leverer.

Vi tar sikte på å kombinere det tekniske med sosial båtprat og lett servering på brygga. Kanskje noen ønsker å besøke kunstsenteret og ta lunsj på kafeen der? Det vil også være anledning til å ligge ved brygga over natten og ha en hyggelig kveld for de som ønsker. Vi gjør oppmerksom på at det kan være noe begrenset med kaiplasser, og for de som ikke ønsker sjekk på egen båt, kan det kanskje være en fordel å stille uten båt.

Påmelding

For å kunne styre dette best mulig ønsker vi påmelding på e-post til medlem@bavariaklubben.no så snart som mulig og senest 21. mai kl 16:00. Først til mølla vil gjelde. Vi legger opp til maks 1 time pr båt med liften, så det er viktig å være godt forberedt på det som skal gjøres. Selv om man ikke skulle få tilgang til lift kan det være nyttig og hyggelig å treffe likesinnede, utveksle erfaringer og få tilgang til tilstedeværende fagekspertise (lørdag). Ved påmelding bes angitt ønsket tidsrom:

1. Lørdag (10:00 - 13:00)
2. Lørdag (13:00 - 17:00)
3. Søndag (10:00 - 13:00)
4. Søndag (13:00 - 16:00)
5. Har lyst til å komme med båt uansett om liften er tilgjengelig
6. Har lyst til å komme, men uten båt

Ved eventuelle spørsmål, send epost til adresse angitt over eller SMS/tlf. til Karl-Erik Stavik på 971 65 302.

Vi håper dette er av interesse og ser frem til å møte mange på Sonjabrygga!

Med vennlig seilerhilsen

Arrangementskomiteen