Teknisk båttreff 26. - 27. mai indre Oslofjord

Teknisk båttreff 26. - 27. mai indre Oslofjord

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 18.05.18.
Kjære Bavaria-medlem!

Vi viser til info lagt ut 9. mai med foreløpig informasjon om teknisk båttreff i indre Oslofjord.  Dette blir 26. og 27. mai. på Sonjabrygga v/ Hennie Onstad Kunstsenter (øst i Solvikbukta - se kart under). 

Klubben stiller med gratis lift både lørdag og søndag for sjekk av rigg, lyspærer, instrumenter, antenner, kontakter, etc. Vi hadde håpet å tilby riggsjekk i samarbeid med en profesjonell rigger, men dette har vi ikke fått til.  På den annen side blir det nå bedre tid til egensjekk og småarbeider i riggen, noe vi vet mange er interessert i og sliter med. På lørdag vil det også være personer tilstede fra Stangnes Marineservice som har bred båt- og motorteknisk kompetanse. Videre vil J.F. Bruenech/Makspower være til stede for å gi råd og veiledning om batterier (særlig Litium) og lading. Se www.bavariaklubben.no for nærmere informasjon om tjenester og produkter disse selskapene leverer. De vil være til stede til ca kl 15.00  CT-Marine  på Blommenholm (like i nærheten) holder åpent på lørdag (til kl 15:00) og har lovet noen gode tilbud til oss. De har også god ekspertise på maritim elektronikk.

Vi tar sikte på å kombinere det tekniske med sosial båtprat og lett servering på brygga. Kanskje noen ønsker å besøke kunstsenteret og ta lunsj på kafeen der?Det vil være anledning til å ligge ved brygga over natten og ha en hyggelig kveld for de som ønsker.

Lift og bryggekapasiteten kan bli en flaskehals  og logistikkutfordring og vi ønsker derfor påmelding på e-post til medlem@bavariaklubben.no så snart som mulig og senest innen onsdag. Det kan være at det ikke blir plass til alle for lift, og først til mølla vil gjelde. Flere har allerede meldt sin interesse, men vi ber om at påmelding bekreftes. Vi legger opp til maks 1 time pr båt med liften, så det er viktig å være godt forberedt på det som skal gjøres. Selv om man ikke skulle få tilgang til lift kan det være nyttig og hyggelig å treffe likesinnede, utveksle erfaringer og få tilgang til tilstedeværende fagekpertise (lørdag). 

Vi ber om at dere angir primær og sekundær - ønske for lift innenfor følgende slotter:
Lørdag (10:00-13:00)
Lørdag (13:00 - 17:00)
Søndag (10:00 - 13:00)
Søndag (13:00 - 16:00)

Angi også om du ønsker å komme uavhengig om liften er tilgjengelig.

Vi vil sende ut bekreftelser på torsdag. 

Vi håper at det er interesse for dette og vi ser frem til å treffe mange neste helg.  


Ha en riktig god pinsehelg!

Med vennlig seilerhilsen

Arrangementskomiteen