Ny samarbeidsavtale med Maritim Forsikring

Ny samarbeidsavtale med Maritim Forsikring

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 01.08.17. Oppdatert 04.05.20.

Oppdatering 2020, se vedlegg.

Maritim Forsikring AS har inngått samarbeidsavtale med Norsk Bavaria Klubb.

Maritim Forsikring er et selvstendig selskap med konsesjon fra Finanstilsynet til å formidle forsikringer til sluttkundene. Maritim har valgt å satse på det tradisjonelle innen båtforsikring og er agent for Allianz (Tyskland), et av verdens største, eldste og mest solide selskaper. (Tidligere samarbeidet Maritim med Lloyds England).  Dette gir gode forutsetninger for å ivareta kundene på best mulig måte når det gjelder kompetanse, vilkår og pris. Siden Maritim ikke tilbyr andre forsikringer (hus, bil, hytte, etc.), vil kundene ikke bli oppringt av selgere av andre produkter. Veien er heller ikke lang hvis det er spørsmål, Maritim har kun fokus på båten og du har direkte kontakt uten å gå via mange tastetrykk og ledd.

For å behandle skader bruker Maritim Best Claims AS (Norge) i samarbeid med Allianz (tidligere ble brukt Fender Marine skade)

Bavaria er blant de største og sterkeste merkenavnene i Norge på seilbåt og Bavariaklubben samler et stort antall medlemmer i hele landet. Det vil alltid være fordeler med å være flere som har interesse av det samme. Ikke minst gjelder dette på forsikringsfronten. Avtalen med Maritim Forsikring innebærer både støtte til klubben og rabattordning for medlemmene.

Maritim Forsikring håper nå at Bavariaklubbens medlemmer vil benytte seg av ordningen. Maritim Forsikring er relativt nyetablert, men daglig leder, Stein Victor Svendsen har lang erfaring med forsikring av Bavaria seilbåter og Bavariaklubben. Vi mener selskapet tilbyr god og relevant forsikringskompetanse på våre seilbåter og konkurransedyktige vilkår for våre medlemmer og vi anbefaler å sjekke for din båt. 

 

For å motta tilbud anbefales det å gå inn på www.maritimforsikring.no.  Husk å oppgi at du er medlem av Bavariaklubben. Har du spørsmål, kontakt Stein Victor Svendsen på telefon 994 62 220 eller e-post  svs@maritimforsikring.no

 

Ved skader: E-post til post @bclaims.no  eller tel. 46898860. Kan også gå direkte til Maritim Forsikring på tel. 99462220 eller e post: post@maritimforsikring.no.