Medlemsmøte Oslo 8.3 - fysisk og digitalt

Medlemsmøte Oslo 8.3 - fysisk og digitalt

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 21.02.22. Oppdatert 02.03.22.

Kjære Bavariavenner!

(sist oppdatert 2.3.22)

Vi har gleden av å invitere til nytt medlemsmøte 8. mars. Møtet blir også denne gangen streamet slik at det blir tilgjengelig for medlemmer i hele landet. Kveldens tema er:

Seilglede for alle – ikke bare skipperen

   

I høst hadde mange av oss fornøyelsen av å følge TV-serien «Over Atlanteren», der seks kjendiser la ut på eventyr sammen med kaptein Thomas Nilsson og hans høyre hånd Christian Løken. Et hovedelement var blant annet å bringe uerfarne seilere inn i seilingens gleder og strabaser og få alle om bord engasjert og til å arbeide i team. Utfordringene er større i en mega-båt, ved kryssing av et stort hav i flere uker. Det er imidlertid betydelig overføringsverdi til livet om bord i en mindre seilbåt, på en kystnær tur/familieseilas/turregatta, ofte med uerfarent mannskap. 

Vi har vært så heldige og fått Thomas Nilsson, med atlanterhavskryssingen og annen erfaring som bakteppe, til å snakke om hvordan man kan skape en trygg atmosfære om bord og motivere alle til å ta del i seilingen og andre gjøremål. Thomas har lang erfaring som seiler og har i over 30 år arbeidet som seilmaker og profesjonell seiler foruten å deltatt i en masse seilrelaterte prosjekter og formidlingen av disse. For tiden er han engasjert av Norges Seilforbund som prosjektleder for «Hold Havet Rent» og er prosjektansvarlig for Norsk Seilsportsliga. 

I starten av møtet vil Claes Eliasson, Bavaria Båt Norge presentere regattaen "Bavaria Rally" som arrangeres 21.-22. mai Son-Fuglevik-Holmestrand. Videre vil han orientere om kjøp av Bavaria reservedeler.

I samarbeide med KNS blir møtet også streamet og kan ses via denne lenken: https://www.youtube.com/c/KongeligNorskSeilforening1883Man klikker på lenken, og kommer da inn på KNS sin Youtube-kanal. Her vil direktesendingen ligge klar, og den vil starte opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 905 95 899.  

Det fysiske møtet holdes også denne gang i KNS-seilsportsenter Ulabrand, Hengsengveien 31, Bygdøy Oslo (altså ikke i klubblokalene i Huk Aveny - se kart under). Lokalene er åpne med lett servering og båtprat fra kl. 17:40. Møtet m/streaming starter kl.18:05 og vi regner med å avslutte ca. 20:00. Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilvenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!

VELKOMMEN!

Norsk Bavaria Klubb
Styret

Kart til KNS Seilsenter, Ulabrand: