Medlemsmøte Oslo 26. februar 2019

Medlemsmøte Oslo 26. februar 2019

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 04.02.19. Oppdatert 02.03.19.

70 personer møtte for å høre Per Hotvedt fortelle og gi gode tips om seiltur til Danmark, med utgangspunkt i Havneguiden. Mange benyttet anledning til å fornye skipsbiblioteket  av havnebøker til en hyggelig pris.Utdrag av presentasjonen finnes som vedlegg under. 

 

Invitasjonen til medlemsmøtet: 

Kjære Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 26. februar 2019. Møtet holdes i KNS-klubblokaler, Huk Aveny 1, 0287 Oslo (se kart under). Vinteren er en fin tid for å drømme litt og legge planer for sommerens seilturer. Denne gangen er temaet:

På seilferie til Danmark!

               


Mottoet “det er deilig å være norsk – i Danmark” gjelder ikke minst på seilferie. Mange har vært i Skagen og på Læsø, men Danmark har så mye mer å by på! Per Hotvedt er forfatter av Havneguiden om Danmark og sydvestlige Sverige og flere andre havnebøker (1). Vi har invitert ham til å trekke frem områder som er nye for mange, men fortsatt innenfor rekkevidde for en normal sommerferie.
Dette er en god anledning til å bli kjent og inspirert!

Som vanlig vil vi ha en lett servering og båtprat fra kl. 17:50. Foredraget starter ca.18:15 og vi regner med å avslutte kl. 20:00.
Vi håper å se mange gamle og nye seilervenner denne kvelden!  
VELKOMMEN!                                  [1] Blant annet "Kanalveien til Middelhavet" og Havneguidene om Hellas/Albania og Montenegro, Kroatia og Slovenia. Se vedlegg: