Medlemsmøte 3. desember 2019 - Oslo

Medlemsmøte 3. desember 2019 - Oslo

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 09.11.19. Oppdatert 23.12.19.

Nærmere 30 personer hadde gleden av å bli tatt med til varme seildestinasjoner, med særlig vekt på Middelhavet og Karibien. Linn Krogh Hansens foredrag ligger vedlagt under. Vi fikk også gode tips og råd fra Tom Richard Rasmussen/Seatravel om charter av seilbåter. Link til Seatravel. Husk å si at du er medlem av Bavariaklubben hvis du tar kontakt!

Invitasjonen til møtet:

Kjære medlem!

Vi inviterer til medlemsmøte 3. desember 2019 (merk at dato for møtet endret fra 19. november). Møtet holdes i KNS-klubblokaler, Huk Aveny 1, 0287 Oslo (se kart under). Temaet for møtet denne gang er:

Seiling og charter i varme farvann   


Årstiden vi er inne i er kald og mørk og båten er opplag. Da kan det være godt å drømme seg litt bort om seiling i varmere farvann. Kanskje noen vurderer å chartre en båt for å realisere drømmene. Vi har invitert Linn Krogh Hansen til å snakke om dette. Linn har lang erfaring med seiling og charter i de mest populære farvannene. Som journalist, bl.a. i Seilas/Seilmagasinet og reiseblogger har hun også skrevet artikler om temaet. Tom Richard Rasmussen som representerer Seatravel i Norge vil supplere med tips, råd og eksempler om charter av seilbåter.

 

Som vanlig vil vi ha en lett servering og båtprat fra kl. 17:50. Foredraget starter ca.18:15 og vi regner med å avslutte ca. 20:00.

Vi håper å se mange gamle og nye seilervenner denne kvelden!  
VELKOMMEN!