Medlemsmøte 26. september - fysisk og digitalt

Medlemsmøte 26. september - fysisk og digitalt

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 13.09.22. Oppdatert 22.09.22.

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 26. september. Møtet blir også denne gangen streamet slik at det blir tilgjengelig for medlemmer i hele landet. 
For de fleste nærmer det seg ubønnhørlig sesongslutt og tidspunkt for å legge båten i vinteropplag. Temaet for møtet er:

                                                       Vinterklargjøring av båten

 

        

Uansett om man setter bort arbeidet eller ønsker å gjøre det selv, er det nyttig å lære av fagfolk, lytte til andres erfaringer og
få gode tips. I vår hadde vi stor glede og nytte av å høre Jan Iverin gi grundige råd og tips om vårklargjøring av båten. Nå har han tilbudt seg å dele sine erfaringer om vinterklargjøring.  Jan er styremedlem i klubben med ansvar for båtfaglige spørsmål. Med bred teknisk innsikt og lang erfaring fra egne båter vil han gå gjennom viktige punkter for å forberede båt, motor og utrustning for vinteren.

Dette er en god anledning for å bli mer kjent med båten og tryggere på å gjøre ting selv. Du vil få en sjekkliste og et godt utgangspunkt for planlegging av innkjøp til vinterklargjøringen. For medlemmene i øst vil dette være en fin forberedelse til Bavariaklubbens handlekveld hos Maritim Båtutstyr, Slependen 28. september (egen invitasjon sendes om dette).


Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Har du ikke anledning til å møte kan du følge møtet via lenken: https://www.youtube.com/c/KongeligNorskSeilforening1883Man klikker på lenken, og kommer da inn på KNS sin Youtube-kanal. Her vil direktesendingen ligge klar, og den vil starte opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 9 10. 

 
Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl. 17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:15 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00. Informasjon om digital oppkobling sendes på e-post når vi nærmer oss møtet. Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!     


Styret

 

KNS klubblokaler, Huk Aveny 1, Bygdøy