Medlemsmøte 26. oktober

Medlemsmøte 26. oktober

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 19.10.21. Oppdatert 26.10.21.

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 26. oktober. Dette blir det første fysiske medlemsmøtet i Osloområdet siden Corona-utbruddet.  Tema for møtet er:

Vær og vind for turseileren

v/Lars Petter Røed , Oseanograf Meteorologisk Institutt og Universitetet i Oslo

Vær, vind, bølger og strøm opptar oss seilere. Vi lytter til og leser værmeldinger hyppig, men det kan oppstå plutselig og varierende vær og lokale forskjeller. Det er veldig nyttig forstå litt mer om vær og vind, for være best mulig forberedt og ta nødvendige forholdsregler. Lars Petter er kjent for mange seilere fra værbriefen for Færderseilasen.

Møtet holdes fysisk i KNS-klubblokaler, Huk Aveny 1, 0287 Oslo (se kart under). 

I tillegg hadde vi, i samarbeid med KNS, et opplegg klart for direkte streaming av møtet på Youtube, men dette må dessverre utgå pga. sykdom. 

 Vi håper at noen av dere som er i nærområdet og hadde planlagt å følge på nettet, likevel har muligheten til å møte fysisk. Vi skal videre se om vi kan få organisert videoopptak av møtet for tilgjengeliggjøring i ettertid, og som et minimum vil vi distribuere Powerpoint-presentasjonen.

Vi håper å komme sterkt tilbake med direkte streaming av neste medlemsmøte 23. november.

Som vanlig vil vi ha en lett servering og båtprat fra kl. 17:45. Foredraget starter ca.18:15 og vi regner med å avslutte ca. 20:00.

Vi gleder oss til treffe mange gamle og nye seilervenner denne kvelden!  
 
VELKOMMEN!     


Med vennlig seilerhilsen
Styret KNS-klubblokaler, Huk Aveny 1, 0287 Oslo