Medlemsmøte 17. april

Medlemsmøte 17. april

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 30.03.23.

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 17. april 2023. Møtet streames slik at det blir tilgjengelig på nettet for dem som ikke har anledning til å møte fysisk. Temaet for møtet er:

                                                       Vårklargjøring og båtpuss

          

Det er vår i luften og snart sesongstart. En herlig tid! Men først en det en del arbeid for å forberede båten. Uansett om man setter bort arbeidet eller ønsker å gjøre det selv, er det nyttig å lære av fagfolk, lytte til andres erfaringer og få tips. Nok en gang får vi  gleden av å høre Jan Iverin dele sine mange kunnskaper og erfaringer med oss. Jan er styremedlem i klubben med ansvar for båtfaglige spørsmål. Med bred teknisk innsikt og lang erfaring fra egne båter vil Jan gå gjennom viktige punkter for å klargjøre båt, motor og utrustning.

Dette er en god anledning for å bli mer kjent med båten og tryggere på å gjøre ting selv. Du vil få en sjekkliste og et godt utgangspunkt for planlegging av innkjøp til vårpussen. For medlemmene i øst vil dette være en fin forberedelse til klubbens handlekveld hos Maritim Båtutstyr, Slependen 19. april (egen invitasjon sendes om dette).

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:10 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00.  Møtet streames på Youtube via lenken: https://www.youtube.com/@norskbavariaklubb/streams. Direktesendingen starter opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910.  Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS.  Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!  I mellomtiden ønsker vi alle en god påske.

Med seilerhilsen

Programkomiteen

 

KNS - klubblokaler, Huk Avenue 1, Bygdøy.