Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 30. januar

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 30. januar

Bavariavenner!

Vi ønsker godt nytt år og inviterer til medlemsmøte 30. januar. Møtet blir streamet slik at det også blir tilgjengelig på nett. 
Temaet denne gang er:

    Erfaringer og råd om elektroniske hjelpemidler

Vi har invitert Steinar Willassen til å dele sine erfaringer og kunnskaper. Steinar kjenner norskekysten og Nordsjøen godt etter et liv på diverse marinefartøy. De siste årene har han vært fulltidspensjonist og skipper på sin Bavaria 46 Cruiser og arrangerer turer med sitt firma "Seil Helgeland". Han vil fortelle, gi råd og tips om de elektroniske hjelpemidlene han bruker i planlegging og gjennomføring av seilaser, og hva han brief'er mannskapet om før hver tur.


                                     

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Obs!: Det koster relativt mye å parkere på KNS sitt område. Det er imidlertid gratis å parkere i nederste del av Huk Aveny og tilstøtende veier. Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:10 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00.  Møtet streames på Youtube via lenken: https://www.youtube.com/@norskbavariaklubb/streams. Direktesendingen starter opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910.  Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS.  Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilvenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!

Med seilerhilsen


Styret

 

KNS - klubblokaler