Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 29. november

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 29. november

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 13.11.22. Oppdatert 29.11.22.

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 29. november. Møtet blir også denne gangen streamet slik at det blir tilgjengelig for medlemmer i hele landet. 
Temaet denne gang er:

Praktisk seiling, modifikasjoner, tips og triks

                               

Det er mye kompetanse og erfaring blant klubbens medlemmer. Denne gang har vi gleden av å trekke på Jan Trygve Olsen. Jan Trygve seiler sin Bavaria 36 ac 2003 modell i Oslofjorden og Skagerrak. Han er ny i styret i Bavariaklubben og har tatt initiativet til mentorordningen. Han vil blant annet gjennomgå sine erfaringer ved bruk av rullestorseil, rullegenoa, gennaker, code 0 og modifikasjoner han har gjort med båten for få den til å fungere med ‘mann og kone’-seiling.

Jan Trygve er en rutinert seiler, med D5LA og yachtmaster Ocean, en atlanterhavskrysning og regatta og turseiler i 40 år. 

Blir det tid igjen / spørsmål har han tips og meninger om personlig sikkerhetsutstyr, sjøsyke, do, septik, litium, instrumenter, avfuktere, mann over bord, brann, windy / predict wind, marine traffic, AIS og seiling generelt.

Vi gleder oss til mange tips og triks fra Jan Trygve og også masse spørsmål, tips og erfaringer fra salen og nettet.

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Møtet kan ses via lenken: https://www.youtube.com/c/KongeligNorskSeilforening1883Man klikker på lenken, og kommer da inn på KNS sin Youtube-kanal. Her vil direktesendingen ligge klar, og den vil starte opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910. 

Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Kanskje vanker det også noe ekstra på dette som er årets siste medlemsmøte..... Foredraget med streaming starter kl.18:15 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00. Informasjon om digital oppkobling sendes på e-post når vi nærmer oss møtet. Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!    

Med seilerhilsen

Styret

 

KNS - klubblokaler, Huk Avenue 1, Bygdøy.