Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 27. november

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 27. november

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 06.11.23.

Bavariavenner!

Vi inviterer til nytt medlemsmøte 27. november. Møtet blir streamet slik at det også blir tilgjengelig på nett.
Temaet denne gang er:

    Erfaringer og råd om riggene på Bavaria

                      

Våre båter har rigger og dekksutstyr fra anerkjente leverandører, men det er uansett viktig med regelmessig ettersyn og vedlikehold.  Mange har benyttet seg av klubbens årlige tilbud om riggsjekk, både egensjekk og profesjonell hjelp fra Southern Cross Spars i øst og Seilmaker Iversen i vest. Begge inngår i kjeden Masthead som tilbyr et landsdekkende tilbud for riggtjenester, se https://masthead.no/

Vi har invitert Didrik Godaker, daglig leder i Southern Cross Spars (https://southerncross.no/) til å oppsummere erfaringene med riggene på Bavaria og komme med råd og tips.  

                            

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Vær obs på at du nå må betale relativt mye for parkering på KNS sitt område. Det er gratis å parkere i nederste del av Huk Aveny eller tilstøtende veier. Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:10 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00.  Møtet streames på Youtube via lenken: https://www.youtube.com/@norskbavariaklubb/streams. Direktesendingen starter opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910.  Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS.  Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilvenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!

Med seilerhilsen


Styret

 

KNS - klubblokaler