Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 25. oktober

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 25. oktober

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 11.10.22. Oppdatert 19.10.22.

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 25. oktober. Møtet blir også denne gangen streamet slik at det blir tilgjengelig for medlemmer i hele landet. 
Temaet denne gang er:

Vurderinger og valg av seil og seilmaker

                           Foto: Seilmagasinet

Vi har vært så heldige å få Axel Nissen-Lie til å komme på besøk og snakke om sin prosess for å erstatte seil som blåste av gårde i vårens Skagen Race, samt vurdere hvordan man komponerer en seilgarderobe etter egne behov. Han gir sine vurderinger angående pris, holdbarhet og fart, men også håndterbarhet. Det er ingen fasitsvar. Kunsten er å velge riktig opp mot hvordan båten blir brukt. Axel er redaktør i Seilmagasinet og har i siste nummer skrevet en omfattende artikkel i bladet om temaet.

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Møtet kan ses via lenken: https://www.youtube.com/c/KongeligNorskSeilforening1883Man klikker på lenken, og kommer da inn på KNS sin Youtube-kanal. Her vil direktesendingen ligge klar, og den vil starte opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910. 

Som van
lig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:15 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00. Informasjon om digital oppkobling sendes på e-post når vi nærmer oss møtet. Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!    

Styret

 

KNS - klubblokaler