Lansering nytt medlemstilbud - Mentorordning

Lansering nytt medlemstilbud - Mentorordning

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 18.05.22.

Bavariavenner!

Bavariaklubben etablerer en mentorordning for å koble nye og erfarne Bavariaseilere.

Med denne e-posten ønsker vi å komme i kontakt med både de som ønsker veiledning og potensielle mentorer.

Er du ny til seiling? Eller du har kjøpt deg en ny eller brukt Bavaria? Bavariaklubben kommer med et nytt tilbud til deg. 

Mange nye seilere melder seg på et seilkurs for å lære de mest grunnleggende prinsippene om seiling. Da er man gjerne med en gjeng ut på en stor seiler disponert av instruktør. Men hvordan blir nå dette i praksis på din båt? Båten på kurset hadde konvensjonelt seil, mens du har rullemast. Skjøtesystemet er annerledes, stor genoa og ikke en liten fokk osv. I tillegg kommer alt det andre båttekniske. Hvordan fungerer pumpetoalett og tømming av septik? Hva betyr lysene på kontrollpanelet? Dette må man ofte finne ut selv.

 

      

Det er her Bavariaklubben vil prøve å hjelpe deg. Klubben har som ambisjon å etablere en "pool" med Bavaria-mentorer rundt i landet som har lang erfaring med både seiling og det å være båteier. Og ikke minst; de kjenner Bavaria. Ved å henvende deg til klubben kan vi sette deg i forbindelse med en mentor som kan være tilgjengelig ved spørsmål og være med deg i din båt. Sammen går dere gjennom viktige funksjoner. Sette seil, reve seil. Starte motor, kjøre ut på spring osv. Bavariavenner hjelper hverandre. Send en mail til klubben på medlem@bavariaklubben.no om hva du ønsker bistand til. Vår mulighet for å hjelpe er avhengig av at vi får etablert kontakt med mentorer i ditt område. 

Har du lyst til å bli mentor? Send oss noen ord på samme e-post om hvilken modell Bavaria du har, hvor du bor og hva du kan bidra med. Vi er ikke ute etter de som er supereksperter på alt, men at du har bred erfaring og med glede deler denne med andre klubbmedlemmer. 

Vi håper å høre både fra dere som ønske litt veiledning og mentorer som gjerne deler sin kunnskap. 

Med vennlig seilerhilsen